Schrijf een review

 
 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht
Uw bericht zal gecontroleerd worden voordat deze gepubliceerd zal worden.
67 berichten.
Harmen uit Zwolle schreef op 14 juni 2024
Het waren fijne lessen bij Lute. Tijdens de lessen bleef hij altijd rustig en was hij bereid om dingen een tweede of derde keer uit te leggen. Hij gaf op een fijne manier feedback en gaf je vertrouwen. Daarnaast was het erg gezellig in de auto en hadden we mooie gesprekken. Daarom is deze rijschool zeker aan te raden!
Emma De Ridder uit Wezep schreef op 26 april 2024
Afgelopen week eindelijk mijn rijbewijs gehaald!! Ik had dit niet zonder Beute kunnen doen. Als ik vragen had legde hij ze duidelijk uit en vaak ook met een voorbeeldje erbij! Super fijn:) Dank voor alle gezellige lessen!
Anoniem schreef op 6 maart 2024
Heb gisteren mijn rijbewijs mogen halen dankzij de fijne en leerzame lessen van meneer Beute! De sfeer in de auto was altijd aangenaam en ik werd elke keer positief gestimuleerd om weer een stukje beter te leren rijden! Op mijn eigen tempo 🙂 Bedankt voor alle lessen!
Lieke van Diepen uit Wezep schreef op 7 februari 2024
Vandaag mijn rijbewijs mogen halen met dank aan de lessen van Lute! De lessen waren enorm gezellig en leerzaam! Lute heeft altijd een tip klaar staan, maar is ook altijd in voor een praatje. Enorm gezellig! En daarnaast is Lute ook erg vriendelijk en geduldig! Blij dat ik bij deze rijschool mijn rijbewijs heb mogen halen!!
Jan-Willem uit Wezep schreef op 5 februari 2024
Afgelopen zaterdag ook mijn rijbewijs mogen behalen met dank aan Lute. Altijd fijne lessen gehad. Alles op een goede manier uitgelegd en op eigen tempo/manier. En natuurlijk altijd gezellig tijdens de les. Rijschool Beute de plek om je rijbewijs te scoren!
Anthea uit Zwolle schreef op 27 november 2023
Ik heb afgelopen week eindelijk mijn rijbewijs mogen ontvangen waar ik natuurlijk super blij mee ben zonder Lute was ik waarschijnlijk mijn motivatie verloren aangezien het bij mij niet zo soepel ging, maar Lute heeft me met alles geholpen en is ook zeker aan te raden. Hij is heel geduldig en rustig dus als je faalangst hebt is dit de perfecte match om zelf ook meer zelfvertrouwen op te bouwen achter het stuur!
Björn Woestman uit Nijeveen schreef op 24 november 2023
Ik heb recentelijk ook mijn rijbewijs in ontvangst mogen nemen. Dit allemaal te danken aan de leuke en vooral leerzame lessen van Lute! Hij neemt de tijd voor je, vooral als je bepaalde dingen moeilijk vindt! Kort gezegd, ben er blij dat ik hier mijn rijbewijs heb kunnen halen!
Annemieke Zijlstra uit Wezep schreef op 10 november 2023
Heb vandaag met dank aan meneer Beute mijn rijbewijs mogen halen! Wat heb ik fijn, gezellige en leerzame rijlessen mogen hebben, met een prachtig resultaat!
Ellemijn Bouma uit Wezep schreef op 3 november 2023
Enorm genoten van de rijlessen bij L. Beute! Fijne rijinstructeur, geduldig, en vriendelijk!
Florian uit Wezep schreef op 21 oktober 2023
Gister heb ik met dank aan Lute mijn rijexamen gehaald en daarmee een periode van leren en lessen afgesloten. Ik ben Lute zeer dankbaar voor hoe hij deze periode heeft aangepakt. Zo zorgt hij ervoor dat alle lessen en de stof die daarbij hoort op een tempo gaan wat bij jou als persoon past. Daarnaast gaat het voor hem ook niet alleen om of je leert autorijden, maar ook vooral of je je daarbij fijn en ontspannen voelt. Doormiddel van dit alles zorgt Lute voor een omgeving, waarin je je ontspannen en zelfverzekerd voelt. Dit in combinatie met zijn duidelijke uitleg die aangepast is op jouw snelheid zorgt voor een optimale voorbereiding voor het examen.
Lars uit Wezep schreef op 26 september 2023
Rijbewijs weer binnen gehengeld met dank aan Lute. Geweldig sympathieke man die beschikt over veel geduld en kalmte, maar zeker ook humor. Hij legt de de handelingen netjes uit en is prettig kritisch waar dat nodig is.
Sam Stolk uit Veessen schreef op 24 augustus 2023
Ik heb vanochtend mijn rijbewijs gehaald en ben nooit met enige tegenzin naar een rijles gegaan! Het was met Lute altijd even gezellig en leerzaam! Dankjewel!
Rink Visser uit Zwolle schreef op 8 juni 2023
Gisteren in 1 keer geslaagd dankzij Lute. Altijd met enorm veel plezier les gehad en er waren ook altijd leuke gesprekken in de auto. Bedankt!
Wiecher uit Wezep schreef op 6 juni 2023
Vandaag, na het lessen bij rijschool Beute mijn examen gehaald. Ondanks de leuke lessen toch blij dat het er op zit....
Doortje uit Zwolle schreef op 31 mei 2023
Ik ben bij rijschool Beute te recht gekomen, omdat mijn andere rijschool overging op automaat, waar ik ook helaas al een paar x was gezakt. Met Lute een frisse blik er op geworpen. Hij geeft op een rustig en begripvolle manier aanwijzingen wat heel fijn is. Wat er in heeft geresulteerd dat ik vandaag mijn rijbewijs heb binnen gehaald.
Nathalie uit Wezep schreef op 12 april 2023
Afgelopen week mijn rijbewijs gehaald bij Lute! Heb op een prettige manier leren auto rijden en altijd met plezier gelest 🙂 Zeker aan te raden om te gaan lessen bij Lute Beute!
Gidean uit Kampen schreef op 28 maart 2023
Goede rijschool, vandaag mijn rijbewijs gehaald! Heb altijd goede en gezellige lessen van Lute gehad zeker een aanrader!
Jelmer uit IJsselmuiden schreef op 6 maart 2023
Ondanks dat het autorijden voor mij in de eerste les nog op hogere wiskunde leek, heeft Lute ervoor gezorgd dat ik met zelfvertrouwen het verkeer in kan en veel plezier beleef in het autorijden. Lute is een fijne man die je op de juiste manier weet te coachen. Ik beveel autorijschool Beute van harte aan!
Anthonie uit Oosterwolde schreef op 15 februari 2023
Neemt goed de tijd om dingen uit te leggen en heeft geduld. Elke les was gezellig en na de eerste paar lessen was alle nerveusheid van het rijden al weg! Een fijne tijd gehad en ben blij dat ik hem als rij instructeur had!
Thomas uit Zwolle schreef op 5 januari 2023
Vandaag mijn rijbewijs gehaald bij Lute, Een erg fijne man, met een leuke persoonlijkheid. Altijd gezellig in de auto, en een man met gevoel voor humor op het juiste moment. De uitleg, instructies, tips, etc zijn op een erg fijne, duidelijk en rustige manier hoe Lute het brengt. Al met al heeft Lute een top rijschool! Bedankt Lute!😁