Schrijf een review

 
 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht
Uw bericht zal gecontroleerd worden voordat deze gepubliceerd zal worden.
57 berichten.
Lars uit Wezep schreef op 26 september 2023
Rijbewijs weer binnen gehengeld met dank aan Lute. Geweldig sympathieke man die beschikt over veel geduld en kalmte, maar zeker ook humor. Hij legt de de handelingen netjes uit en is prettig kritisch waar dat nodig is.
Sam Stolk uit Veessen schreef op 24 augustus 2023
Ik heb vanochtend mijn rijbewijs gehaald en ben nooit met enige tegenzin naar een rijles gegaan! Het was met Lute altijd even gezellig en leerzaam! Dankjewel!
Rink Visser uit Zwolle schreef op 8 juni 2023
Gisteren in 1 keer geslaagd dankzij Lute. Altijd met enorm veel plezier les gehad en er waren ook altijd leuke gesprekken in de auto. Bedankt!
Wiecher uit Wezep schreef op 6 juni 2023
Vandaag, na het lessen bij rijschool Beute mijn examen gehaald. Ondanks de leuke lessen toch blij dat het er op zit....
Doortje uit Zwolle schreef op 31 mei 2023
Ik ben bij rijschool Beute te recht gekomen, omdat mijn andere rijschool overging op automaat, waar ik ook helaas al een paar x was gezakt. Met Lute een frisse blik er op geworpen. Hij geeft op een rustig en begripvolle manier aanwijzingen wat heel fijn is. Wat er in heeft geresulteerd dat ik vandaag mijn rijbewijs heb binnen gehaald.
Nathalie uit Wezep schreef op 12 april 2023
Afgelopen week mijn rijbewijs gehaald bij Lute! Heb op een prettige manier leren auto rijden en altijd met plezier gelest 🙂 Zeker aan te raden om te gaan lessen bij Lute Beute!
Gidean uit Kampen schreef op 28 maart 2023
Goede rijschool, vandaag mijn rijbewijs gehaald! Heb altijd goede en gezellige lessen van Lute gehad zeker een aanrader!
Jelmer uit IJsselmuiden schreef op 6 maart 2023
Ondanks dat het autorijden voor mij in de eerste les nog op hogere wiskunde leek, heeft Lute ervoor gezorgd dat ik met zelfvertrouwen het verkeer in kan en veel plezier beleef in het autorijden. Lute is een fijne man die je op de juiste manier weet te coachen. Ik beveel autorijschool Beute van harte aan!
Anthonie uit Oosterwolde schreef op 15 februari 2023
Neemt goed de tijd om dingen uit te leggen en heeft geduld. Elke les was gezellig en na de eerste paar lessen was alle nerveusheid van het rijden al weg! Een fijne tijd gehad en ben blij dat ik hem als rij instructeur had!
Thomas uit Zwolle schreef op 5 januari 2023
Vandaag mijn rijbewijs gehaald bij Lute, Een erg fijne man, met een leuke persoonlijkheid. Altijd gezellig in de auto, en een man met gevoel voor humor op het juiste moment. De uitleg, instructies, tips, etc zijn op een erg fijne, duidelijk en rustige manier hoe Lute het brengt. Al met al heeft Lute een top rijschool! Bedankt Lute!😁
Devin uit Wezep schreef op 10 december 2022
Ik heb in juni mijn rijbewijs gehaald bij meneer Beute. Wat een fijne en rustige man om rijles van te krijgen. Heel duidelijk en relaxt. Als je een goede rijschool zoekt is deze echt heel goed.
Nikki Dokter uit Wezep schreef op 14 november 2022
Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij Lute. Een hele fijne tijd gehad, waarin ik veel heb geleerd. Ook was het altijd erg gezellig en was hij erg geduldig. Bedankt voor alles!
Isabel schreef op 4 oktober 2022
Ik heb ontzettend fijne en leerzame lessen gehad. De dingen die ik lastig vind hebben we samen net zo vaak geoefend tot ik zelf het vertrouwen had dat ik het kon en dat gaf mij een prettig gevoel. Ook was de sfeer in de auto altijd ontspannen en gezellig wat zorgde voor een fijne ervaring! Bedankt!!
Sophie uit Wezep schreef op 28 september 2022
Hele fijne lessen gehad bij Beute. Super duidelijke en fijne uitleg en alles op je eigen tempo. Ook tijdens de lessen een fijne sfeer en leuke gesprekken! Zeker een aanrader wat mij betreft. Heel erg bedankt voor alles😁
Noah uit Wezep schreef op 14 maart 2022
Ik heb hele fijne lessen gehad van Beute, tijdens de lessen kon je gezellig kletsen! Beute geeft goede uitleg en gaat te werk op een fijn tempo, het was allemaal niet overhaast!
Hannah uit Zwolle schreef op 6 maart 2022
Geweldige man en geeft super fijne les. Bereidt je goed voor op je praktijkexamen en tijdens zijn lessen komt ook vaak wat theorie aan bod. Altijd met plezier les gehad en daardoor ook in 1x geslaagd! Super fijne rijschool!
Naomi uit Kampen schreef op 25 februari 2022
Hele goede lessen gehad bij Beute. Hij had veel geduld met mij en had altijd een leuke babbel in de auto!
Jeremy uit Wezep schreef op 5 februari 2022
Altijd top lessen gehad met Beute. Ook de uitleg super helder en duidelijk!
Kyara uit Wezep schreef op 3 februari 2022
Fijne rijlessen gehad! Altijd geduld als iets niet helemaal duidelijk was en fijne uitleg. Gezellig in de auto en alles op je eigen tempo. Bedankt Lute!
Marc uit Wezep schreef op 12 oktober 2021
Ik heb met Beute nooit vervelend in de auto gezeten. Altijd gemotiveerd om voor jou het beste uit je zelf te halen, maar is ook realistisch en neemt omstandigheden mee. Hij heeft plezier in zijn vak en draagt dat ook over zodat je op een leuke manier je License to Drive haalt! Bedankt Lute!