Schrijf een review

 
 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht
Uw bericht zal gecontroleerd worden voordat deze gepubliceerd zal worden.
48 berichten.
Thomas uit Zwolle heeft geschreven op 5 januari 2023
Vandaag mijn rijbewijs gehaald bij Lute, Een erg fijne man, met een leuke persoonlijkheid. Altijd gezellig in de auto, en een man met gevoel voor humor op het juiste moment. De uitleg, instructies, tips, etc zijn op een erg fijne, duidelijk en rustige manier hoe Lute het brengt. Al met al heeft Lute een top rijschool! Bedankt Lute!😁
Devin uit Wezep heeft geschreven op 10 december 2022
Ik heb in juni mijn rijbewijs gehaald bij meneer Beute. Wat een fijne en rustige man om rijles van te krijgen. Heel duidelijk en relaxt. Als je een goede rijschool zoekt is deze echt heel goed.
Nikki Dokter uit Wezep heeft geschreven op 14 november 2022
Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij Lute. Een hele fijne tijd gehad, waarin ik veel heb geleerd. Ook was het altijd erg gezellig en was hij erg geduldig. Bedankt voor alles!
Isabel heeft geschreven op 4 oktober 2022
Ik heb ontzettend fijne en leerzame lessen gehad. De dingen die ik lastig vind hebben we samen net zo vaak geoefend tot ik zelf het vertrouwen had dat ik het kon en dat gaf mij een prettig gevoel. Ook was de sfeer in de auto altijd ontspannen en gezellig wat zorgde voor een fijne ervaring! Bedankt!!
Sophie uit Wezep heeft geschreven op 28 september 2022
Hele fijne lessen gehad bij Beute. Super duidelijke en fijne uitleg en alles op je eigen tempo. Ook tijdens de lessen een fijne sfeer en leuke gesprekken! Zeker een aanrader wat mij betreft. Heel erg bedankt voor alles😁
Noah uit Wezep heeft geschreven op 14 maart 2022
Ik heb hele fijne lessen gehad van Beute, tijdens de lessen kon je gezellig kletsen! Beute geeft goede uitleg en gaat te werk op een fijn tempo, het was allemaal niet overhaast!
Hannah uit Zwolle heeft geschreven op 6 maart 2022
Geweldige man en geeft super fijne les. Bereidt je goed voor op je praktijkexamen en tijdens zijn lessen komt ook vaak wat theorie aan bod. Altijd met plezier les gehad en daardoor ook in 1x geslaagd! Super fijne rijschool!
Naomi uit Kampen heeft geschreven op 25 februari 2022
Hele goede lessen gehad bij Beute. Hij had veel geduld met mij en had altijd een leuke babbel in de auto!
Jeremy uit Wezep heeft geschreven op 5 februari 2022
Altijd top lessen gehad met Beute. Ook de uitleg super helder en duidelijk!
Kyara uit Wezep heeft geschreven op 3 februari 2022
Fijne rijlessen gehad! Altijd geduld als iets niet helemaal duidelijk was en fijne uitleg. Gezellig in de auto en alles op je eigen tempo. Bedankt Lute!
Marc uit Wezep heeft geschreven op 12 oktober 2021
Ik heb met Beute nooit vervelend in de auto gezeten. Altijd gemotiveerd om voor jou het beste uit je zelf te halen, maar is ook realistisch en neemt omstandigheden mee. Hij heeft plezier in zijn vak en draagt dat ook over zodat je op een leuke manier je License to Drive haalt! Bedankt Lute!
C heeft geschreven op 13 september 2021
Ondanks dat rijles hebben voor mij niet het allerleukste was en best wat stress opleverde, heeft Lute mij hier doorheen weten te slepen en heb ik gelukkig nu mijn rijbewijs. Lute ie begripvol en gaat graag met jou in gesprek over wat je lastig vindt en probeert met jou te kijken naar hoe dit makkelijker gemaakt kan worden. Hij legt geen druk op je, maar wil juist een ontspannen sfeer creëeren. Lute is eerlijk en de tips die hij geeft en de keuzes die hij maakt zijn altijd in het belang van de leerling! Bedankt! 🙂
Xander Mensonides uit Wezep heeft geschreven op 1 juli 2021
Super tevreden met hoe de lessen zijn gegaan bij Lute, altijd super leuke lessen gehad.. Lute laat je lessen op jou eigen tempo en dat is zeker een aanrader! Ik raad Lute dan ook zeker aan!
Clarike uit Wezep heeft geschreven op 17 maart 2021
Ik ben altijd met plezier gaan lessen bij hem, hij is erg geduldig en kijk goed wat jij persoonlijk nodig hebt. Ook was het altijd gezellig bij hem. Erg bedankt!
Gideon van Bekkum uit Wezep heeft geschreven op 11 maart 2021
Super blij om bij Lute mijn "License to Drive" te halen. Altijd een gezellige sfeer in de auto en door de duidelijke instructies in mijn eigen tempo geleerd voor het praktijkexamen. Bedankt Lute!
Tim De Kruijf uit Wezep heeft geschreven op 11 maart 2021
Onzettend fijn kunnen rijden bij Lute. Een aardige man waarmee je goed kan opschieten. Hij legt het je rustig allemaal uit en geef het vertrouwen. Geen gehaast je komt er vanzelf wel. Lute kan goed inschatten of je klaar bent voor een examen en zal beslist je niet zo maar laten afrijden wat je wel eens hoort bij andere rijscholen. Fantastische tijd gehad en veel geleerd. Lute bedankt.
Anne Will uit KAMPEN heeft geschreven op 13 november 2020
Hele fijne rijlessen gehad, Lute heeft veel geduld en komt altijd met een heldere uitleg, zeker een aanrader en bedankt voor alles!
Maybel uit Wezep heeft geschreven op 9 juli 2020
Bedankt voor de fijne rijlessen. Ik voelde mij goed op mijn plek. Het was altijd een fijne sfeer in de auto. Het is zeker een aanrader om bij Beute te gaan lessen.
Julia uit IJsselmuiden heeft geschreven op 10 september 2019
Ik heb de lessen als zeer prettig ervaren! Sfeer was top en de uitleg was altijd duidelijk. Lute is een hele fijne rij instructeur, echt een aanrader! Bedankt voor alles 🙂
admin heeft geschreven op 30 juli 2019
Sigrid vd Wal wrote Hele prettige rijlessen gehad. Heldere uitleg, veel geduld en ook nog eens heel gezellig! Bedankt Lute!