Schrijf een review

 
 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht
Uw bericht zal gecontroleerd worden voordat deze gepubliceerd zal worden.
65 berichten.
Aimée Elzerman uit Wezep schreef op 28 januari 2019
Ik heb erg leuke rijlessen gehad bij Beute! Het was erg gezellig en ik heb veel geleerd. Beute is erg geduldig en neemt alle tijd om je iets te leren. Bedankt voor de fijne en gezellige rijlessen!
Olga uit Wezep schreef op 24 december 2018
Lessen van Beute waren altijd zeer leerzaam maar ook gezellig! Alles werd altijd goed uitgelegd en net zolang geoefend totdat je het kon. Naast het serieuze waren er ook altijd gezellige gesprekken waardoor je met zin naar rijles ging. Bedankt!
Amber Tijssen uit Hattemerbroek schreef op 11 december 2018
Waren altijd gezellige en leuke lessen! Enorm veel geleerd en is geduldig met lessen. Lute is fijne rij-instructeur die weet wat je nodig hebt. Bedankt voor alles ?
Edwin Versprille uit Wezep schreef op 16 oktober 2018
Enorm leuke lessen gehad, erg leerzaam en heel gezellig altijd!
Anonymous schreef op 27 september 2018
Nadie de Ridder 21 september om 16:39 · Super leuke en gezellige lessen gehad! Bedankt en sorry voor de kleine hartverzakkingen soms??
Anonymous schreef op 27 september 2018
Renate Krooneman 21 september om 23:01 · Lute is een geduldige rij-instructeur die je altijd op je gemak laat voelen. Hij weet precies waar je aan toe bent en wanneer je klaar bent voor het examen. Super rijschool met een super instructeur! Bedankt voor de fijne lessen en uiteindelijk het rijbewijs Lute!
Marno uit Wezep schreef op 11 september 2018
Erg leerzaam om met Lute in de auto te zitten. Altijd gezellige gesprekken gehad tijdens de lessen en ook nog eens mijn rijbewijs in 1x gehaald! Kortom helemaal top deze rijschool!
Renate uit Wezep schreef op 2 september 2018
Hele fijne lessen gehad bij Lute. Altijd gezegd dat ik nooit zou gaan autorijden, maar Lute heeft dit toch mooi voor elkaar gekregen. Super rijschool!
Jiska uit Wezep schreef op 15 juni 2018
Het was altijd gezellig naast Lute in de auto. Naast dat je leert rijden, heb je ook goede gesprekken over andere zaken en je zo krijg je er gratis een paar goede levenslessen bij. Het was een periode die ik niet snel zou vergeten.
Ilse uit Zwolle schreef op 5 juni 2018
Altijd super fijne lessen gehad. Lute was altijd super geduldig (en dat was soms echt nodig). Uiteindelijk in 1x mijn rijbewijs gehaald. Super rijschool!
Roel uit Zwolle schreef op 30 mei 2018
Ik heb altijd met veel plezier naast Lute gezeten, fantastische man, geweldig persoon. En heb er ook nog eens alles van geleerd! Kortom: een hele grote aanrader Bedankt voor alles!
Danielle schreef op 9 mei 2018
Ik kan niets anders zeggen dan dat ik de rijlessen als super leuk, leerzaam en vooral positief heb ervaren! Ik ben blij dat ik geslaagd ben, maar onze gesprekken ga ik zeker missen.
Femke uit Wezep schreef op 4 april 2018
Erg plezierige rijlessen gehad. Lute is geduldig en betrokken, heeft veel mensenkennis. Ook voor onzekere mensen of mensen met faalangst zeker een aanrader, al was hij soms zelfs iets te lief 😉
Carla uit Wezep schreef op 31 maart 2018
Dank je wel Lute Beute voor de prettige rijles. Nu kan ik met een gerust gevoel de aanvraag bij het CBR afwachten!!
Coen uit Wezep schreef op 22 maart 2018
Fantastische lessen gehad, Lute is erg geduldig en is altijd gezellig om mee te praten. Ook wordt de uitleg op een rustige en praktische manier aan je gegeven. Ik heb erg fijne en gezellige lessen gehad en ben blij dat ik bij deze rijschool heb kunnen lessen. Veel succes en plezier met je volgende studenten, Lute! Groeten Coen
Robin uit Wezep schreef op 2 maart 2018
Hele fijne en leerzame lessen. Lute is een heel geduldige instructeur en hij legt alles duidelijk uit. Het waren hele leuke lessen en ik zou het zeker aanbevelen!
joran doornewaard uit WEZEP schreef op 11 januari 2018
Hele leuke en leerzame lessen gehad. In 1 keer geslaagd dus het heeft geholpen. Blijf zo doorgaan en hoop dat u nog veel mensen dit kan leren. Groetjes Joran Doornewaard
Marieke schreef op 15 november 2017
Hele fijne lessen gehad! Altijd gezellig en veel geduld voor alles. Bedankt voor de fijne lessen. Groetjes Marieke
Jesse uit Kampen schreef op 9 november 2017
Heel erg leuke rijlessen gehad bij meneer Beute. Hij geeft erg prettig les op een rustige manier. Hierdoor is het voor mij een erg fijne ervaring geweest.
Esmee uit Hattemerbroek schreef op 16 oktober 2017
Hele fijne lessen gehad! Rustige en leuke rij-instructeur! Het was een leuke tijd! Bedankt voor alles!0